Ripsien huolto – hinnasto

Käytämme sekä volyymiripsien, että perinteisten ripsipidennysten huoltoon aikaperusteista hinnoittelua:

• 45min huolto 47€ €
• Tunnin huolto 63 €
• 75min huolto 79 €
ym.

Volyymiripsien huoltoon menee hiukan enemmän aikaa kuin klassisten, koska tekniikka on vaativampi. Valmisviuhkoilla tehdyt volyymiripset ovat yhtä nopeat huoltaa kuin klassiset, mutta huoltojen hinta on korkeampien materiaalikulujen vuoksi hiukan suurempi (esim. 1 h huolto valmisviuhkoilla 75 €).

Lue lisää ripsihuolloista ja varaa aika!

HUOM. Varatessasi aikaa nettiajanvarauksen kautta: Jos olet epävarma, kuinka pitkän ajan tarvitset huoltoon, valitse mieluummin hiukan pidempi aika. Näin ripsesi saadaan varmemmin huollettua kokonaan. Maksat kuitenkin vain käytetystä ajasta, vaikka se olisi vähemmän, kuin varaamasi kokonaisaika.

Ota yhteyttä ›

HUOM. Ennen ripsihuoltoa:

Muistathan tulla huoltoon aina puhtailla ripsillä!

Volyymiripsille ei saa käyttää lainkaan ripsiväriä. Klassisten ripsien kanssa ripsiväriä voi hätätapauksessa käyttää, mutta se on pestävä erittäin huolellisesti pois, jotta ripsien pintaan ei jää vahaa, joka heikentää huollossa asennettavien ripsien pysyvyyttä.

Puhdista ripset öljyttömällä, ripsipidennysten pesuun tarkoitetulla puhdistusaineella 3 h - 30 min ennen ripsihuoltoasi. Meiltä saatavilla Beauty Wash -puhdistusvaahto 27,80 € ripsien ja koko kasvojen pesuun.

Ota yhteyttä ›

Ripsipidennysten kotihoito-ohje:

Jotta ripsienpidennykset näyttävät kauniilta, eivätkä vaurioita luonnonripsiä, tulee asiakkaan hoitaa niitä oikein. Oikein tehtyinä ja oikein hoidettuina ripsienpidennyksiä voi pitää vuosia ilman, että ne vaurioittavat omia ripsiä.

Puhdista ripset huolellisesti päivittäin veden ja puhdistustuotteen kanssa, mukaan lukien ensimmäinen päivä ripsien laiton jälkeen. Pelkkä vesi ei poista luomenreunaan kertyvää uusiutuvaa ihosolukkoa ja rasvaa.

Harjaa ripset ripsiharjalla kuivana ja säännöllisesti kerran päivässä. Älä harjaa ripsiä useita kertoja päivässä.

Älä käytä öljyä sisältäviä puhdistustuotteita, voiteita ja ripsiväriä, yms. Vältä pumpulia silmillä, eli poista meikit vain nukkaamattomilla tuotteilla.

Vältä mekaanista rasitusta, kuten silmien hankaamista ja koskettelua. Älä käytä ripsientaivuttimia.

Hiuslakka voi vaikuttaa epäsuotuisasti saaden ripsikuidut liimautumaan yhteen, joten pidäthän ripset suojattuina hiusmuotoilun ajan.

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika