Hoidot

HOIDOT

Tarjontamme sisältää kosmetologisten perushoitojen lisäksi erikoishoitoja:
Valoimpulssihoidot (pysyvään karvanpoistoon, ihon nuorentamiseen, couperosan hoitoon, maksaläiskien häivytykseen jne.), LED-valohoidot, erikoiskasvohoidot, karboksiterapia (ihon hapensaannin parantamiseen), Take Ten -kasvojenkohotushoidot, radiofrekvenssihoidot (veltostuneen ihon kiinteyttämiseen, silmien- ja huultenympärysten hoitoon), kavitaatiohoidot vartalolle selluliitin ja ylimääräisen rasvan poistamiseen, hedelmähappokuorinnat (erinomainen samealle ja epäpuhtaalle iholle), timanttihionta (kuorii ja parantaa aineenvaihduntaa),  Quattro4in1 -kivuttomat ihonpuhdistukset, diatermia (varsiluomien poisto ym.), hampaiden valkaisu, neulaton mesoterapia eli elektroporaatio, Restylane ja Azzalure -injektiot.

Muita palveluitamme ovat rentouttavat ja hemmottelevat kasvohoidot, ripsien ja kulmien kestovärjäykset, kuumakivihieronta, Intialainen päähieronta, meikkaukset, sokeroinnit, kynsien kestolakkaus sekä ripsienpidennykset. Meiltä voit ostaa myös lahjakortin, joka on saajalleen aina mieluinen lahja.

Tule ja kerro meille toiveesi. Odotamme sinua.
Tervetuloa nauttimaan ja viihtymään - myös miehille.

Meillä on käytössä kanta-asiakaskortti, jonka saa myymälästämme pyytämällä. Korttiin kerätään 9 leimaa (1 leima jokaisesta normaalihintaisesta hoidosta), jonka jälkeen voit varata kanta-asiakashoidon ja saat sen -50% hintaan kanta-asiakaskorttia vastaan. Kortti on voimassa vuoden ensimmäisestä leimauksesta. Kanta-asiakashoito on vuosittain vaihtuva erikoishoito. Kerromme hoidosta mielellämme lisää käynnilläsi!

Opiskelijat saavat kaikista hoidoista ja tuotteista 10% alennusta opiskelijakorttia näyttämällä.

Varaa aika: 010 322 6030

tai klikkaa tästä sähköiseen ajanvaraukseen

Huom! Varatun ajan peruutus tulee tehdä viimeistään vuorokautta ennen. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet varatun hoidon hinnasta ja peruuttamattomista ajoista koko varatun hoidon hinnan.