Vanhenevan ihon kiinteytyshoidoista

Ihmiset ovat viimeaikoina kyselleet meiltä paljon kasvojen ja kaulan kiinteytyshoidoista. Siksi ajattelin vastata nyt tässä yleisesti niihin kysymyksiin, joita he ovat esittäneet, koska varmasti moni teistäkin on miettinyt samoja asioita.

Kaikkihan me vanhenemme ja iho alkaa ennemmin tai myöhemmin veltostua, ohentua ja rypistyä. Tämä johtuu mm. solujen uusiutumisen hidastumisesta, solujen ja lihasten surkastumisesta, ihonalaisen kudoksen ohenemisesta ja ylipäätään ihon toimintojen hidastumisesta. Tästä prosessista ja sen seurauksista voisi kirjoittaa paljonkin, mutta mennään suoraan siihen teitä kiinnostavaan asiaan: Voiko ihoa kiinteyttää ja silottaa kosmetologin konstein, vai pitääkö marssia suoraan pistoshoitoihin tai plastiikkakirurgille?

Vastaus on, että voi. Ihan seitsemäntoistavuotiaan siloposkia ei aikuisemman henkilön ole mahdollista saada, mutta huomattavaa parannusta kyllä. Voimme lisätä ihon kimmoisuutta, pienentää ryppyjä ja juonteita, kohottaa kasvonpiirteitä, tasoittaa ihon väriä, vähentää turvotusta, lisätä kasvojen lihasmassaa, jne.

Meillä Nicepisteellä tehokkaimmat keinot parantaa edellämainittuja, ovat Take Ten- ja RF-Cryo -laitehoidot, yhdistettynä Exuviancen hoitotuotteisiin. Myös E-light -valoimpulssihoidot ovat tehokkaita ihon pintakerrosten nuorentamisessa ja esim. ihon epätasaisen värin korjaamisessa.

Yläpuolella oleva kuva ennen ja jälkeen yhden Exuviance -hoidon, jossa ei ole käytetty apuna laitteita.

Parhaan tuloksen saa yhdistelemällä erityyppisiä laitehoitoja sen mukaan, mitkä ovat ongelma-alueesi. Jos kasvot kaipaavat kohotusta, on Take Ten -kasvolihasjumppa n. 10 kerran sarjahoitona paras vaihtoehto, koska se lisää sitä iän myötä katoavaa lihasmassaa. Hoidoissa käydään aluksi 2-3 kertaa viikossa ja myöhemmin riittää ylläpitohoito 2-6 viikon välein. Take Ten on alunperin lääkärien kehittämä hoitomuoto, jolla kuntoutettiin kasvohalvauspotilaita. Koska se on turvallinen ja tehokas, on se otettu jo kauan sitten myös kauneudenhoitoalan käyttöön. Take Tenillä on myös paljon muita terveydellisiä hyötyjä, joista voit lukea täältä.

Jos ongelmasi on veltostunut iho ja juonteet (usein varsinkin kaulan ja decolleteen iholla nämä muutokset näkyvät ensimmäisenä), on RF-Cryo täsmähoito siihen. Laitteen teho perustuu energiaan ja magneettipulssiin, joka lämmittää ihokudoksen kaikkia kerroksia, lisäten kollageenin muodostusta. Lämpö kutistaa rasvasoluja ja lisää verenkiertoa. Näitä sarjahoitoja tehdessämme me ja asiakkaat olemme huomanneet heidän ihonsa vahvistuneen monella tapaa; esim. punoittava iho rauhoittuu, eikä lehahtele punaiseksi niin helposti, kuin ennen. Iho kestää paremmin aurinkoa ja muita sään vaihteluita ärsyyntymättä.

Laitteella voidaan hoitaa kasvojen ja kaulan lisäksi kaikkia vartalon ongelmakohtia, joissa tarvitaan kiinteytystä. Hoito on lisäksi miellyttävää ja kivutonta. Laitan tähän esimerkkikuvan kaulan alueen kiinteytyksen tuloksista. Asiakkaalle on tehty hoitolassamme RF-Cryolla 8 hoitoa viikon välein:

RF-hoidot siis kannattaa myös tehdä sarjana, jos halutaan silminnähtävää ja pitkäkestoisempaa tulosta. Sarja on kasvoille ja kaulalle n. 8 kertaa, jotka tehdään yhdesti tai kahdesti viikossa. Vartalolle hoitokertoja tarvitaan 8-10. Ylläpitohoito (jotta ihon kunto ei ala taas ajan ja iän mittaan romahtaa), on hyvä tehdä kuukauden välein. Niin ja tätä hoitoa voidaan tehdä paikallisestikin, esim. silmienympäryksille (kohottaa veltostuvaa yläluomea, pienentää "harakanvarvas"juonteita ja laskee turvotusta silmien alla) tai suunympärysjuonteille.

Mainitsemani E-light hoidot ovat monipuolisia ja auttavat tosiaan myös ihon nuorentamisessa, mutta eivät sovi kaikille, koska kyse on valohoidosta. Tätä hoitomuotoa varten sinun kannattaa tulla ensin konsultointikäynnille, jossa selvitetään hoidon sopivuus.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy itsellesi sopivinta hoitomuotoa! Ilmaisen konsultointiajan voi varata myös täältä. Tämän myötä oikein ihanaa kevättalvea kaikille!  -Suvi

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika