Magneettiripset

Magneettiripset ovat yleistyneet maailmalla parin vuoden ajan ja nyt ne ovat nousemassa suosioon myös Suomessa.

Mitkä magneettiripset sitten oikeastaan ovat?

Magneettiripset ovat irtoripset, jotka laitetaan itse paikoilleen ilman liimaa. Ne kiinnittyvät nimensä mukaisesti magneeteilla ja pysyvät paikoillaan vauhdikkaassakin menossa, mutta ne on helppo irrottaa illalla ennen kasvojen pesua.

Ensimmäisissä magneettiripsissä oli vain yksi magneettipari ja ne olivat lyhyehköjä. Nykyään magneettiripsiä on useita erilaisia, myös koko silmän mittaisia, joissa on 2-4 pikkuruista magneettia, joiden avulla ripset kiinnittyvät kauniisti. Ripsiä löytyy eri tyylisiä luonnollisista näyttäviin. Magneetit ovat ripsinauhan molemmissa päissä ja keskellä (lyhyemmissä versioissa vain päissä). Tämä irtoripsirivi laitetaan omien ripsien yläpuolelle, kuten liimattavatkin irtoripset. Se kiinnitetään magneettien vastakappaleilla omien ripsien alapuolelta. Alla olevassa kuvassa näkyy magneettiripset ja yksi irrallinen vastakappale (loput ovat kiinni ripsinauhojen magneeteissa) omassa rasiassaan, jonka pohja on myös magneettinen, joten ripset kiinnittyvät rasiaan ja pysyvät siinä hyvässä tallessa.

Miksi magneettiripset?

Ripsiliimat voivat aiheuttaa herkistymistä ja allergiaa. Magneettiripset ovat kemikaaliton vaihtoehto liimattaville ripsienpidennyksille.  Niillä voi myös helposti loihtia näyttävyyttä ja glamouria meikkiin, silloin, kun sellaista tarvitset.
Ripsipidennysten käyttäjätkin voivat käyttää magneettiripsiä tuomaan lisää näyttävyyttä, tai esim. silloin, kun ripsihuoltoon on vielä muutama päivä ja pidennykset eivät ole enää parhaimmillaan. Oikein käytettyinä magneettiripset eivät vahingoita omia ripsiä lainkaan.

Miksi magneettiripset juuri meiltä?

Olemme tarkkoja siitä, että asiakkaamme saavat laadultaan parhaita tuotteita, jotka ovat turvallisia, pitkäikäisiä ja eettisesti valmistettuja. Jos et ole ennen käyttänyt magneettiripsiä, valitaan yhdessä sinulle sopivin malli. Valikoimassamme on parikymmentä erilaista magneettiripsimallia, erittäin luonnollisista näyttävämpiin. Opastamme sinua niiden kiinnittämisessä, irrottamisessa ja huoltamisessa. Oikein huollettuja ripsiä voi käyttää useita kymmeniä kertoja. Ripsiparin hinta 22,-

Kuvassa magneettiripsien malli "Iines".

​​​​​​​​​​​​​​

Viivi on kaunis malli, joka sopii useille. Tunnetaan myös nimellä "Kardashian".

​​​​​​​

Riina on luonnollinen, kevyt malli, jossa vähän lyhyemmät ripset.

​​​​​​​

Sabine on tuuhea, näyttävämpi malli.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika