KLASSISET PIDENNYKSET, VOLYYMIRIPSET JA VOLYYMIRIPSET VALMISVIUHKOILLA

 Hinnat ja tärkeää tietoa pidennyksiin/huoltoon tuleville:

RipsienpidennysValmis ripsienpidennys
 

Klassiset ripsienpidennykset

Ripsipidennys tehdään liimaamalla yksitellen, ripsi kerrallaan, synteettinen ripsikuitu kiinni omaan ripseen. Ne näyttävät ja tuntuvat oikeilta ripsiltä, mutta pidemmiltä, kaarevammilta ja halutessasi myös paksummilta.

Omat ripsesi vaikuttavat siihen, millaisia ripsijatkeita käytetään. Se takaa lopputuloksen luonnollisuuden. Yleensä käytetään useampaa kokoa ripsijatkeita, jotka istutetaan silmän muotoa mukaillen, sinun tyylisi ja toiveittesi mukaan, tuomaan lisää pituutta, tuuheutta tai molempia.

Perinteisten ripsipidennysten laitto vie aikaa 1,5-2h, riippuen ripsien määrästä.

Volyymiripset

Volyymiripsillä voidaan tuuhentaa omia ripsiä 2-7 kertaisesti. Kyse on erilaisesta asennustekniikasta ja huippukevyistä ripsikuiduista. Volyymiripsitekniikka mahdollistaa jopa seitsemän ohuen ripsikuidun asentamisen yhdelle luonnonripselle sitä vahingoittamatta. Volyymiripset tuntuvat kevyiltä ja pehmeiltä ja ovat niin luonnolliset tai näyttävät, kuin haluat. Volyymiripsien asennus kestää hiukan kauemmin, kuin klassisten, eli n. 3 tuntia. Kosmetologimme ovat käyneet arvostetun Lash Lovers -volyymiripsikoulutuksen. Kts. lisätietoja www.lashlovers.fi

Volyymiripset valmisviuhkoilla

Volyymiripset valmisviuhkoilla on uusi palvelu, joka on rantautumassa Suomeen.

Mitä eroa on volyymiripsillä ja valmisviuhkoilla tehdyillä volyymiripsillä? Tähän asti olemme tehneet jokaisen volyymiviuhkan käsin, yksilöllisesti räätälöiden asiakkaan jokaiselle ripselle sopivan viuhkan. Valmisvolyymeissä viuhkat on tehty nimensä mukaan valmiiksi rasioihin. Jokainen viuhka on tasainen ja kaunis ja sellaisenaan valmis asennettavaksi omaan ripseen. Tämä nopeuttaa työskentelyä niin, että saat volyymiripset samassa ajassa, kuin klassiset ripset. Uusien laitto kestää siis 1,5-2h ja huolto n. tunnin. Huoltoväli valmisviuhkoilla on myös sama, kuin klassisilla ripsillä, eli n. 4 viikkoa.

Käsintehdyillä volyymiviuhkoilla saa edelleen yksilöllisemmän lopputuloksen ja niiden pysyvyys on tekniikasta johtuen yleensä hiukan parempi, kuin valmisvolyymeillä. Mutta jos tarvitset volyymiripset, etkä halua tai pysty maata pitkään paikoillasi, saattaa valmisvolyymit olla sinun juttusi! Näillä saa myös näyttävät ripset vaikkapa kertaluontoisesti juhliin, vähän lyhyemmällä varoitusajalla. Hintaa valmisvolyymeille tulee suunnilleen saman verran, kuin käsintehdyille. Vaikka aikaa kuluu vähemmän, on valmisviuhkojen materiaalikulut suuremmat, kuin tavallisten volyymikuitujen.

Huolto

Säännöllisellä huollolla ripset pysyvät kauniina ja kestävät pidempään. Koska ripset kasvavat jatkuvasti, kasvukautensa lopussa olevia ripsiä irtoaa muutama kpl viikossa ja uusia ripsiä kasvaa sitä mukaa tilalle. Oman ripsen tippuessa lähtee myös siihen kiinnitetty pidennys. Huoltokäynnillä täytetään kohdat, joista ripsiä on tippunut; uusiin, riittävästi kasvaneisiin ripsiin liimataan uudet pidennykset.

Ripsihuoltojen väli on yleensä 2-4 viikkoa, riippuen käytetyistä ripsikuiduista ja omien ripsien kasvuvauhdista.

Jos haluat lopettaa pidennysten käytön, niiden poisto on helpointa tehdä hoitolassa. Kotipoistossa omat ripsesi voivat vaurioitua.

Varaa aika: www.varaaheti.fi/nicepiste

Volume lashes