Cavi Pro: selluliitin- ja rasvanpoisto Caretech Kavitaatiomenetelmällä

Cavi Pro -hoito on kivuton ja helppo vaihtoehto kirurgiselle rasvanpoistolle vartalolta. Ultraäänen kahdella taajuudella saadaan aikaan kavitaatio, joka korkean paineen avulla pilkkoo syvälläkin olevia rasvasoluja. Tämä uniikki hoitoyhdistelmä takaa tehokkaimman ja kattavimman menetelmän vähentää ylimääräisiä rasvakertymiä, sekä kiinteyttää ja tasoittaa ihoa. Vaikutukset ovat pitkäaikaisia, koska käsitellyt rasvasolut poistuvat kehosta lopullisesti.

Hoito sopii sekä miehille, että naisille. Hoidettavan henkilön tulee olla perusterve. Kolme päivää ennen ja jälkeen hoidon tulisi olla nauttimatta alkoholia. Hoitosarjan aikana on hyvä välttää sokeripitoisia ja rasvaisia ruokia. Liikuntaa kannattaa lisätä, jotta hoidon aikana vapautuva energia ei varastoidu jäljelle jääneisiin rasvasoluihin.

Hoitoa EI voi antaa, jos sinulla on:
-Vakava sairaus tai korkea verenpaine
-Sydämentahdistin tai muu metalliesine kehossa
-Olet raskaana tai imetät
-Kuukautisten aikana (lisää vuodon määrää ja kestoa)
-Kirurginen arpi ongelma-alueella, jos operoinnista on alle 3kk.

Hinnat:

Yksittäinen käynti 150,-/alue
Yhdellä kertaa voidaan käsitellä 1-2 seuraavista alueista:
Olkavarret, vatsa, kyljet, takamus, etureidet tai takareidet.
Huom! Näkyvien tuloksien saamiseen tarvitaan aina sarjahoito.

Sarjahoidot:
Neljän kerran sarja 450,- 
Kuuden kerran sarja 700,-
Hoitoväleiksi suosittelemme kahta viikkoa.

Jos sinulla on hoitoalueella paljon löysää ihoa, esim. voimakkaan laihduttamisen seurauksena, voidaan kavitaatiohoitoon yhdistää ihon kiinteytys RF-Cryo -menetelmällä. Tämän hinta samalla hoitokäynnillä on 40,-/alue ja hoitokäyntien välillä 60,-

Cavi Pro